Tuotteet / Pientarvikkeet

Pientarvikkeet

Jigiruuvi 10kpl/pkt Kestävä SnackBaits Jigiruuvi haukijigien kanssa käytettäväksi.

Jigiruuvien kierteet ovat harvat, joten ne pitävät hyvin kiinni pehmeimmissäkin kumikaloissa. Kierteen keskellä on ohjuripiikki helpottamassa jigiruuvin ruuvaamista. Kierrä jigiruuvi haukishadin päähän, ja sen avulla saat kumikalan kiinnitetyksi ilman painollista jigipäätä viehelukkoon. Jos haluat rigata haukijigit ennen kalastusta valmiiksi, niin jigiruuvien kookkaaseen lenkkiin saat kiinnitettyä useammatkin koukkuvaijerit.

Toinen vaihtoehto on laittaa koukkuvaijerit kiinni perukkeen lukkoon.

Jigiruuvi

Stinger-piikki 10kpl/pkt SnackBaitsin suunnittelemat stinger piikit rigien tekoon käytettäväksi pehmovieheiden kanssa.

Stinger-piikki

Painonastat 8g 4kpl/pkt SnackBaitsin suunnittelemat 8g ja 12g painonastat tuo helpon tavan kaikille kalastajille painottaa kumivieheet. Paketissa on 4 eri väristä painonappia, jotka toimivat myös iskupisteenä hauelle.

Painonastat

Kuulakammiot 10kpl/pkt Näillä saat lisää tehoa kalastukseesi. Kuulat antavat voimakkaan äänen kammion koon johdosta, jolloin hauki aistii uistimen kylkiviivallaan helpommin. Suunniteltu erityisesti pehmovieheiden kanssa käytettäväksi.

Kuulakammiot

Rigaus / M 1kpl/pkt Snackbaitsin valmis Stinger-koukku Rigi shadien ja muiden kumivieheiden helppoon ja kestävään rigaukseen. Materiaalit ovat korkealuokkaisia ja vetolujuus on 22kg. Suunniteltu erityisesti pehmovieheiden kanssa käytettäväksi.

Rigaus / M

Rigaus / L 1kpl/pkt Snackbaitsin valmis Stinger-koukku Rigi shadien ja muiden kumivieheiden helppoon ja kestävään rigaukseen. Materiaalit ovat korkealuokkaisia ja vetolujuus on 22kg. Suunniteltu erityisesti pehmovieheiden kanssa käytettäväksi.

Rigaus / L

Rigaus / XL 1kpl/pkt Snackbaitsin valmis Stinger-koukku Rigi shadien ja muiden kumivieheiden helppoon ja kestävään rigaukseen. Materiaalit ovat korkealuokkaisia ja vetolujuus on 22kg. Suunniteltu erityisesti pehmovieheiden kanssa käytettäväksi.

Rigaus / XL


logo-pieni

Ota yhteyttä

Viestiä lähetetään..

Wake Fishing Oy

+358 45 138 1857
info@wakefishing.com www.wakefishing.com

Y-tunnus: 2010125-5Sivuston toteutus: Valtamedia Oy

paluu